Car Art in het Zandvoorts Museum

Van 01 juli 2022 11:00 tot 09 oktober 2022 17:00
Geplaatst door yanthe
Activiteiten: tentoonstelling
Gezien: 239

CAR ART

Een levensgroot paard gemaakt van autobanden, honderden gele speelgoedautootjes vormen de carrosserie van een racewagen, drijfstangen zijn de poten van een stier en wieldoppen van een Volkswagen is het broodje van de hamburger. Je kan het zo gek niet bedenken maar het is allemaal te zien tijdens de buiten en binnen tentoonstelling van CAR ART. In CAR ART is de auto de inspiratiebron voor de beeldende kunst. In deze expositie geven hedendaagse kunstenaars een andere kijk op het thema auto. Het is kunst met een knipoog en soms beeldend commentaar op de Formule 1.

Deze expositie is te zien op 3 locaties in Zandvoort: Zandvoorts Museum en in het Pop Up Museum Raadhuis (12 augustus t/m 9 oktober) en het wagen- en kunstpark op het Burgemeester van Fenemaplein aan de Boulevard (12 augustus t/m 4 september).

Zandvoorts Museum

Boven in de Kunstboet expositieruimte vindt u een voorproefje van de Formule 1 tentoonstelling - Car Art. Hier ziet u het imposante werk van het Zandvoortse kunstenaarsduo Karina Tan en Sunny Neeter. U ziet daar ook 20 auto-aquarellen van Gonny Stuut en de “wagentjes” van Carola Mokveld.

Vanaf 12 augustus wordt deze tentoonstelling uitgebreid geheel in de sfeer van de Dutch Grand Prix.
Kom en laat je inspireren door deze geweldige combinatie van auto’s en kunst.

 

Overzicht van alle culturele activiteiten in en rondom Zandvoort. Van leuke tips, evenementen, voorstellingen, exposities en tentoonstellingen!

Zandvoort

Cultuur Agenda


Een UITzandvoort.nl ontwerp!