Zandvoortse Kunst 3-daagse

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november 2021 staat Zandvoort in het teken van Kunst. Op diverse locaties in het oude vissersdorp zijn werken te zien van kunstenaars.

Bekijk hier de route en de locaties: https://cultuuragendazandvoort.nl/agenda/evenement/134-zandvoortse-kunst-3-daagse

Zandvoort kent schrijvers, dichters, kunstenaars, muzikanten en ondernemers. Tijdens de Zandvoortse Kunst 3-daagse combineren we het beste wat Zandvoort te bieden heeft. Horeca en Cultuur gaan uitstekend samen daarom vind je tijdens de Kunst 3-daagse niet alleen werken in de Zandvoortse musea en ateliers maar ook bij diverse ondernemers (winkels, restaurants en pensions). Wilt u meedoen als kunstenaar of als locatie?

Cultuur verbindt. Dat is altijd al zo geweest. Maar juist nu zijn mensen toe aan cultureel entertainment. De Zandvoorste Kunst 3-daagse is een leuk evenement om zo veel mogelijk mensen op een veilige manier op de been te krijgen en te laten genieten. Onder het genot van een hapje, een drankje, een kunst-menu of muziek kijken naar kunst of luisteren naar een gedicht of verhaal. Het kan allemaal! De Zandvoortse Kunst 3-daagse valt in November Cultuurmaand.

Wilt u deelnemen als kunstenaar, expositieruimte ter beschikking stellen of op uw eigen kunstzinnige invulling geven aan dit unieke evenement? Laat het dan aan ons weten door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we een keuze maken wie waar kan exposeren.

Catalogus/Route

Vanaf 2021 wordt de Zandvoortse Kunst 3-daagse jaarlijks georganiseerd in november. Voor het bezoeken van de Zandvoortse Kunst 3-daagse op mooie locaties met bijzondere kunstenaars is geen toegangsbewijs nodig. Bij alle deelnemende locaties is een route/catalogus verkrijgbaar waarin alle deelnemende kunstenaars en activiteiten vermeld worden.

Aanmelden voor Kunst 3-daagse Zandvoort

Kunstenaars en ondernemers kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 15 september 2021 voor de Zandvoortse Kunst 3-daagse van vrijdag 12 t/m zondag 14 november 2021. De kunstcommissie bepaalt in overleg met de locatiehouders welke kunstenaars waar kunnen exposeren. U hoort uiterlijk 20 september 2021 of u mee kunt doen en op welke locatie u kunt exposeren.

Overzicht van alle culturele activiteiten in en rondom Zandvoort. Van leuke tips, evenementen, voorstellingen, exposities en tentoonstellingen!

Zandvoort

Cultuur Agenda


Een UITzandvoort.nl ontwerp!