Zandvoortse Kunst 3-daagse

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november 2021 staat Zandvoort in het teken van Kunst. Op diverse locaties in het oude vissersdorp zijn werken te zien van kunstenaars. Let op; de locatie oude brandweerkazerne heeft aangepaste openingstijden. Zaterdag 12.00-17.00 en zondag 10.00-14.00 uur. 

Beleef kunst en cultuur in Zandvoort. Ons kleurrijke dorp heeft meer te bieden dan strand alleen. Zandvoort kent schrijvers, dichters, kunstenaars, muzikanten en ondernemers. Tijdens de Zandvoortse Kunst 3-daagse combineren we het beste wat Zandvoort te bieden heeft. Horeca en Cultuur gaan uitstekend samen daarom vind je tijdens de Kunst 3-daagse niet alleen werken in de Zandvoortse musea en ateliers maar ook bij diverse horecagelegenheden.

De Zandvoortse Kunst 3-daagse is een cultureel evenement om zo veel mogelijk mensen op een veilige manier op de been te krijgen en te laten genieten, onder het genot van een hapje, een drankje, een kunst-menu of muziek kijken naar kunst of luisteren naar een gedicht of verhaal. Het kan allemaal!

Het is fantastisch dat we cultuur weer onder de aandacht kunnen brengen. De Zandvoortse Kunst 3-daagse opent op vrijdag 12 november, de zaterdag en zondag is er open atelierroute door het dorp.

Catalogus/Route

Vanaf 2021 wordt de Zandvoortse Kunst 3-daagse jaarlijks georganiseerd in november. Voor het bezoeken van de Zandvoortse Kunst 3-daagse op mooie locaties met bijzondere kunstenaars is geen toegangsbewijs nodig. Bij alle deelnemende locaties is een route/catalogus verkrijgbaar waarin alle deelnemende kunstenaars en activiteiten vermeld worden. De catalogus is ook verkrijgbaar bij het HDMZ-museum en het Zandvoorts museum, beiden onderdeel van het event.

 

Overzicht van alle culturele activiteiten in en rondom Zandvoort. Van leuke tips, evenementen, voorstellingen, exposities en tentoonstellingen!

Zandvoort

Cultuur Agenda


Een UITzandvoort.nl ontwerp!