Landelijk Atelierweekend - Oude Brandweerkazerne

Van 25 juni 2022 08:33 tot 26 juni 2022 10:33
Geplaatst door yanthe
Activiteiten: tentoonstelling
Gezien: 151

Tijdens het Landelijke Atelier Weekend op 25 en 26 juni zijn in de Oude Brandweer Kazerne vijf ateliers open. 

Deze kunstenaars heten u van harte welkom:

Joan Bergmans is gespecialiseerd in illustraties, schilderkunst en digitaal design. Ze haalt haar inspiratie uit de natuur en surfcultuur. Haar illustratie stijl kenmerkt zich door de vele details of juist de simpele lijnen. Haar schilderkunst is abstract en vaak groots.

Het werk van Hilly Jansen wordt gekenmerkt door expressieve uitdrukkingen, bijzondere kleuren en prachtige materialen. De schilderijen zijn zeer divers. Elk doek is uniek. Bij voorkeur geschilderd op een groot tot zeer groot doek. Het kleurgebruik varieert van sereen zwart/wit tot zeer kleurrijk.

Henk Kist is vele jaren geleden op het creatieve pad gezet en begeleid door Paul van Wierst. Het resultaat is een schilder van divers werk, niet geplaagd door enige stijl verplichting , maar altijd met plezier en liefde voor vorm en kleur.

Walter Sans fotografeert vooral analoog. Hij is wars van beeldbewerking en wil pure beelden, onbewerkt met echte mensen. Elke analoge print of polaroid is uniek. Deze vorm van slow-photography dwingt tot keuzes en om rust te nemen tijdens het fotograferen. Op dit moment is zijn werk ook in Schiedam te zien op de overzichtstentoonstelling ‘De magie van Polaroid’.

Willy Ypenburg schildert en haalt haar inspiratie uit de natuur, de verstilling en de alledaagse dingen. Haar vorm en kleurgebruik is minimaal maar krachtig. Door haar intuïtieve aanpak behoudt haar abstracte werk onderling een samenhang.Locatie  

Duinstraat 5
2042HC Zandvoort

25 & 26 juni 2022

10:30 - 17:00 uur

 

Meer informatie over het landelijk atelierweekend: 

https://landelijkatelierweekend.nl

Overzicht van alle culturele activiteiten in en rondom Zandvoort. Van leuke tips, evenementen, voorstellingen, exposities en tentoonstellingen!

Zandvoort

Cultuur Agenda


Een UITzandvoort.nl ontwerp!