Wandelingen

Wandelingen in
Zandvoort aan zee

Wandelingen in
Zandvoort aan zee

Vanuit het Zandvoorts Museum worden er verschillende wandelingen georganiseerd:

Bunkerwandeling - waarbij u samen met de gids naar de Amsterdamse Waterleidingduinen gaat. Onder zijn leiding bezoekt u diverse bunkers die nog overgebleven zijn uit de Tweede Wereldoorlog.

Oud Zandvoort Wandeling - Op aanvraag mogelijk en elke eerste zaterdag van de maand kunt u samen met een gids een wandeling maken door het oude onbekende centrum van Zandvoort. 

Historische Cultuur en natuurwandeling - Maak een prachtige wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Onze gids vertelt een tal van wetenwaardigheden en er zal gezamenlijk worden gestruind.

Zelf op pad?
Bij het Zandvoorts Museum kunt u de volgende wandelingen kopen:

- Sloppies wandeling; een mooie route door Oud Zandvoort
- Buitenbeeldenroute; door heel Zandvoort staan schitterend buitenbeelden. Met een overzichtelijk boekje wandelt u zo langs de verschillende kunstwerken


Overzicht van alle culturele activiteiten in en rondom Zandvoort. Van leuke tips, evenementen, voorstellingen, exposities en tentoonstellingen!

Samen met de cultuurmakers bieden wij u een mooi aanbod aan activiteiten als theater, muziek, dans, wandelingen en mooie tentoonstellingen. Hou onze agenda dus goed in de gaten!
Naar de Cultuur Agenda


Beleef het in Zandvoort

Bekijk alles

 
Blijf op de hoogte over alles wat Cultureel Zandvoort te bieden heeft
 • Musea

  Zandvoort aan Zee biedt maar liefst 3 verschillende musea. Het Juttersmuseum aan de boulevard/rotonde van Zandvoort. In het centrum bevinden zich het HDMZ museum of het Zandvoorts Museum.

 • Workshops

  Regelmatig worden er verschillende workshops georganiseerd. Van schilderen tot fotografie. Bekijk onze agenda voor een leuke workshop.

 • Activiteiten

  Naast de verschillende evenementen in Zandvoort, kunt u ook deelnemen aan culturele buitenwandelingen of zelf de buitenbeelden route wandelen. Maandelijks wordt er ook een Oud Zandvoort wandeling georganiseerd.

 • Kunst & Cultuur

  Maak kennis met het culturele aanbod van Zandvoort. Er zijn veel cultuurmakers in Zandvoort, samen willen wij ervoor zorgen dat jong en oud kennis maakt met dit mooie aanbod. 


Video's

Bekijk alles


Over Cultuur Agenda Zandvoort

We willen graag de bezoekers en bewoners van Zandvoort, van jong tot oud met culturele binnen- en buitenactiviteiten vermaken. Dit in samenwerking met de cultuurpartners van Zandvoort en de regio.

Het doel is mensen verbinden en kunstenaars op te roepen om cultuur en kunst uit te dragen. Dit gaan we doen door een aantal hoogwaardige culturele randactiviteiten te organiseren. Inwoners, omwonenden en toeristen (dagtoerist of de meerdaagse verblijfstoerist) maken zo kennis met het culturele aanbod.

Wilt u een activiteit aanmelden of heeft u een vraag:Overzicht van alle culturele activiteiten in en rondom Zandvoort. Van leuke tips, evenementen, voorstellingen, exposities en tentoonstellingen!

Zandvoort

Cultuur Agenda


Een UITzandvoort.nl ontwerp!